English BeEdu

BeEdu

BeEdu.ro Story

Asset 10@4x

BeEdu.ro pune în artă un vis ce își găsește rădăcinile în anii studenției profesorului de engleză care vă scrie acum, cu privire la oportunitatea învățării limbii engleze după cele mai bune cărți, cd-uri, DVD-uri, medii downloadabile ori resurse online de la cele mai cunoscute universități și edituri dedicate învățării limbii engleze din lume: Oxford, Cambridge, MacMillan, Longman oferite într-un singur loc. 

Consumam atunci multă energie parcurgând bibliografii ale căror cărți cu greu le găseai. Era un vis împlinit să cumperi un dicționar Oxford, Cambridge, MacMillan ori Longman. La fel se întâmplă cu accesul la materialele destul de scumpe si dificil de găsit pentru învățarea într-un mod foarte plăcut a englezei. Astăzi, după atâția ani împlinim acest vis al categorisirii unor resurse extraordinare în jurul unor etichete și atribute care să ușureze alegerea lor.

Echipa Beedu.ro a avut dorința de a găsi cărțile acestor edituri prestigioase așezate eficient în pachete dedicate, în așa fel încât să le puteți achiziționa rapid pentru a le avea în propria bibliotecă în funcție de nivelul de învățare la care vreți să accedeți și mediul în care vreți să folosiți engleza. Așa a luat naștere Beedu.ro, în jurul unei echipe de tineri ce a înțeles nevoia de eficienta și performanță în învățarea unei limbi străine. Calea anevoioasa de a comanda aceste cărți după ce o listă mult prea lungă de titluri apare pe ecran fără să știi ce să alegi este acum evitată pe baza unei selecții deja verificate de timp, de profesori, de tineri, adulți, copii, cu alte cuvinte, de oameni care au învățat limba engleză rapid, cu rezultate remarcabile.

Aspectul turistic

Imaginați-vă oriunde în lume știind limba engleză și comunicând folosind-o cu ușurință.

Aspectul profesional

Trăim într-o lume care se internaționalizează și cunoașterea limbii engleze ne oferă acces la resurse nebănuite din întreaga lume

Nevoia de a învăța limba engleză apare în contexte diferite. Putem de fiecare dată anticipa că de cele mai multe ori în viața avem nevoie să comunicam într-o limbă străină ce poate construi poduri de comunicare între oameni cu aceleași preocupări. Învățarea limbii engleze își arată eficienta sa raportându-se cel puțin la următoarele aspecte:

Aspectul spiritual

Cunoașterea limbii engleze ne oferă o altă perspectivă de întâlnire la un nivel profund a lumii

Aspectul antreprenorial

Dinamica antreprenoriala se leagă foarte mult de călătoriile de business și noțiunea de globalizare nu permite să întârziați în învățarea limbii engleze

Astfel, construim împreună platforma English.beedu.ro cu misiunea de a facilita învățarea limbii engleze pentru diverse niveluri și puncte de interes. Într-o lume care încurajează comunicarea globală în scop antreprenorial, comercial, turistic, educațional, învățarea limbii engleze este o necesitatea ce formează competențe resursă care susțin atingerea altor abilități ce ne dezvoltă social, financiar, antreprenorial, cultural, spiritual.

Vezi oferta noastra

Scroll to Top
Scroll to Top